Senatul şi-a votat conducerea. Berceanu, Filip, Ruşanu, Chirvăsuţă - vicepreşedinţi

Postat la 04 septembrie 2012 38 afişări

Plenul Senatului a votat, marţi, componenţa Biroului Permanent, Radu Berceanu (PDL), Petru Filip (PSD), Dan Radu Ruşanu (PNL) şi Laurenţiu Chirvăsuţă din partea progresiştilor fiind cei patru vicepreşedinţi.

Structura noului Birou Permanent a fost aprobată cu 63 de voturi "pentru", în timp ce lista nominală cu cei din conducerea Senatului a fost adoptată cu 82 de voturi "pentru".

Preşedintele interimar al Senatului, Petru Filip, a declarat la începutul şedinţei de plen că, după două-trei runde de negocieri, noua componenţă politică a Biroului Permanent cuprinde, din partea PSD, un post de vicepreşedinte, două de secretar şi două de chestor.

PDL are în Biroul Permanent un post de vicepreşedinte şi două posturi de secretar, PNL - un post de vicepreşedinte şi unul de chestor, grupul progresist - un post de vicepreşedinte, iar UDMR un post de chestor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/senatul-si-a-votat-conducerea-berceanu-filip-rusanu-chirvasuta-vicepresedinti-10019310
10019310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.