Senatorii cer avize de la comisiile SRI şi SIE pe legea de transferare a STS la MAI

Postat la 07 aprilie 2014 41 afişări

Preşedintele Comisiei de apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu (PNL), a cerut, luni, Biroului Permanent, ca legea prin care STS se reorganizează ca departament în cadrul MAI să primească un aviz şi din partea comisiilor parlamentare pentru controlul SRI şi SIE.

Senatorii cer avize de la comisiile SRI şi SIE pe legea de transferare a STS la MAI

 Solicitarea Comisiei de apărare a fost adoptată de conducerea Senatului.

Dobriţoiu precizează în adresa transmisă Biroului permanent al Senatului că, pentru o dezbatere eficientă şi competentă analiză asupra acestei propuneri legislative, se solicită avize şi din partea comisiilor comune permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI şi SIE.

În plus, Comisia de apărare mai cere în adresă amânarea termenului de depunere a Raportului comun al comisiilor de apărare şi administraţie publică, până la data de 29 aprilie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/senatorii-cer-avize-de-la-comisiile-sri-si-sie-pe-legea-de-transferare-a-sts-la-mai-12420426
12420426
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.