Semnal de alarmă în siderurgie. Şeful combinatului de la Galaţi spune că piaţa s-a degradat puternic şi rapid în ultimele săptămâni

Postat la 29 noiembrie 2012 19 afişări

Directorul general al ArcelorMittal Galaţi, Bruno Ribo, a declarat că anul viitor va fi dificil pentru companie, similar cu 2012, şi că în ultimele săptămâni condiţiile pieţei s-au deteriorat puternic.

"Piaţa s-a degradat puternic şi rapid în ultimele săptămâni. Preţurile au scăzut cu mai mult de 70 de dolari pe tonă la toate produsele, iar volumele pentru săptămânile viitoare sunt incerte. Criza s-a răspândit în toată Europa în ceea ce priveşte toate produsele. Nu putem preconiza o revenire a pieţei în 2013. Vedem 2013 ca fiind un an dificil, la fel ca 2012. Cu siguranţă, nu vom putea face lucruri extraordinare", a declarat Ribo, prezent la o dezbatere publică organizată la sediul ArcelorMittal Galaţi.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
siderurgie,
combinat,
Galaţi,
degradare
/actualitate/semnal-de-alarma-in-siderurgie-seful-combinatului-de-la-galati-spune-ca-piata-s-a-degradat-puternic-si-rapid-in-ultimele-saptamani-10357319
10357319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.