Şeful TVR, invitat în Parlament pentru o dezbatere pe tema incidentului de la Eurovision

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 mai 2022 79 afişări

Deputatul USR Iulian Bulai îl invită pe Dan Turturică, preşedintele-director general al televiziunii publice, pentru o dezbatere în cadrul Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor pe tema incidentului de la Eurovision, unde rezultatul votului dat de juriul românesc a fost modificat.

Şeful TVR, invitat în Parlament pentru o dezbatere pe tema incidentului de la Eurovision

“Situaţia în care a fost pusă TVR la Eurovision este inadmisibilă şi inexplicabilă”, declară deputatul USR Iulian Bulai.

El precizează că l-a invitat pe Dan Turturică, preşedintele-director general al televiziunii publice, la o întâlnire cu parlamentarii din Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaţilor.

„Îîmpreună să găsim soluţii şi cea mai bună cale de a preveni astfel de abuzuri”, conchide Bulai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulai,
turturică,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.