Şeful Protecţiei Consumatorului Cluj: Am fost audiat de DIICOT, nu am sprijinit gruparea cercetată

Postat la 14 martie 2014 39 afişări

Şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Cluj, Cristian Nicula, spune că a fost audiat de DIICOT în dosarul de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de produse din carne alterată, dar că nu a sprijinit "în nicio formă gruparea" care este cercetată în acest caz.

Şeful Protecţiei Consumatorului Cluj: Am fost audiat de DIICOT, nu am sprijinit gruparea cercetată

 Cristian Nicula arată într-un comunicat transmis, vineri, că a luat de fiecare dată măsurile legale care s-au impus în situaţia în care instituţia a fost sesizată în legătură cu protecţia drepturilor consumatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am fost prezent pentru audieri la sediul DIICOT. Am luat la cunoştinţă despre obiectul cercetărilor care se fac faţă de persoana mea. Vă pot comunica faptul că nu am avut nicio cunoştinţă despre existenţa vreunei grupări. Cu atât mai mult, nu am sprijinit în nicio formă gruparea faţă de care se efectuează cercetări în acest dosar. Vă pot asigura că eu, personal, prin prisma funcţiei pe care o deţin în cadrul ANPC, am luat de fiecare dată măsurile legale care s-au impus în situaţia în care instituţia a fost sesizată în legătură cu protecţia drepturilor consumatorilor şi, din câte cunosc, la fel au procedat şi colegii mei", precizează Nicula.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
audiere,
cercetare,
cluj,
diicot,
grupare,
protectie,
refuz,
sef,
sprijin
/actualitate/seful-protectiei-consumatorului-cluj-am-fost-audiat-de-diicot-nu-am-sprijinit-gruparea-cercetata-12263815
12263815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.