Romtelecom s-ar putea redenumi România Telecom. Serviciile, promovate sub brandul "T" al Deutsche Telekom

Postat la 13 martie 2014 100 afişări

Romtelecom şi-ar putea schimba denumirea în România Telecom sau Telecom România până la finele acestui an dacă propunerea agreată de Consiliul de Admnistraţie va fi aprobată de acţionari, iar serviciile operatorului, cât şi cele ale Cosmote vor fi promovate sub brandul "T" al Deutsche Telekom.

Romtelecom s-ar putea redenumi România Telecom. Serviciile, promovate sub brandul "T" al Deutsche Telekom

 "În ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al Romtelecom, desfăşurată marţi, au fost discutate două variante de redenumire a Romtelecom: România Telecom şi Telecom România. În principiu, la nivelul Consiliului s-a agreat ca aceste două variante de redenumirea a Romtelecom să fie transmise acţionarilor companiei pentru a fi discutate", au declarat pentru MEDIAFAX surse din Romtelecom, care au precizat că primele discuţii pe acest subiect au avut loc la finele lunii ianuarie.

Compania Romtelecom este controlată de grupul elen OTE - 54,01% şi statul român - 45,99%. Acţionarul majoritar al OTE este grupul german Deutsche Telekom.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romtelecom-s-ar-putea-redenumi-romania-telecom-serviciile-promovate-sub-brandul-t-al-deutsche-telekom-12258493
12258493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.