Iohannis, despre Codul etic: Nu este nici necesar şi nici nu va rezolva ceva în învăţământ

Postat la 13 martie 2014 47 afişări

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că problemele din învăţământul românesc "sunt de cu totul altă natură", acesta fiind "greşit structurat", iar Codul etic aflat în dezbatere publică "nu este nici necesar şi nici nu va rezolva ceva" în educaţie.

Iohannis, despre Codul etic: Nu este nici necesar şi nici nu va rezolva ceva în învăţământ

 Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, care a fost profesor de fizică înainte de a intra în administraţie şi a deţinut funcţia de inspector şcolar general, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre Codul etic din învăţământ aflat în dezbatere publică, afirmând că acesta "nu este nici necesar şi nici nu va rezolva ceva în învăţământ”.

"După părerea mea, nu este nici necesar şi nici nu va rezolva ceva în învăţământ. Problemele în învăţământ sunt de cu totul altă natură. Învăţământul este greşit structurat în această republică frumoasă", a declarat Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-despre-codul-etic-nu-este-nici-necesar-si-nici-nu-va-rezolva-ceva-in-invatamant-12257893
12257893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.