Seful Politiei: Sunt suficienti politisti betivi si nenorociti în Politia Romana

Postat la 28 ianuarie 2011 19 afişări

Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat vineri la Cluj ca ar vrea sa fie facute disponibilizari în Politia Romana pentru ca "sunt suficienti politisti betivi si nenorociti" si ar trebui sa plece cei care fac Politia de rusine. Popa a spus ca momentul actual este extrem de prielnic pentru modernizarea Politiei si "asanarea mediului politienesc".

"Este posibil sa se faca disponibilizari în Politie. Din punct de vedere personal, as vrea sa se faca disponibilizari în Politia Romana, pentru ca este un moment extrem de prielnic de modernizare a Politiei si de asanare a mediului politienesc. Avem suficienti politisti betivi, nenorociti. Pana acum, pentru nemunca, niciunul nu a fost dat afara. S-a spus cine nu munceste nu greseste, cine nu greseste merita sa fie promovat. Ar trebui sa plece cei care fac Politia de rusine. Avem peste 7.000 de politisti cercetati prealabil si sanctionati disciplinar, din care 2.000 sunt sanctionati de doua ori de la aparitia statutului politistului în 2002", a afirmat Liviu Popa.

Cititi mai multe pe www.mediax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-politiei-sunt-suficienti-politisti-betivi-si-nenorociti-in-politia-romana-7928890
7928890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.