Seful Politiei: Avem informatii ca Dinel Staicu a parasit tara. Omul de afaceri ar fi plecat in Ungaria

Postat la 07 aprilie 2011 10 afişări

Seful Politiei Romane, chestorul Liviu Popa (foto), a declarat, miercuri seara, ca politistii au informatii ca Dinel Staicu ar fi parasit tara in cursul zilei de duminica, plecand in Ungaria "si de acolo mai departe cu avionul".

"Este doar o informatie, in prezent o verificam", a spus Popa, la o emisiune la postul B1 TV. Liviu Popa a precizat ca Dinel Staicu nu a apucat sa obtina si un pasaport pe noul nume - Dinel Nutu -, ci doar o carte de identitate, cu doua zile inainte de a pleca, in 1 aprilie. "O sa-l prindem si o sa-l aducem in tara", a mai declarat seful Politiei Romane. Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucuresti la sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind falimentarea Bancii Internationale a Religiilor. Dupa pronuntarea sentintei, politistii l-au cautat pe Dinel Staicu la domiciliu, unde nu a fost gasit, el fiind dat, marti, in urmarire nationala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
liviu popa,
politie,
Dinel Staicu,
fuga,
ungaria
/actualitate/seful-politiei-avem-informatii-ca-dinel-staicu-a-parasit-tara-omul-de-afaceri-ar-fi-plecat-in-ungaria-8135717
8135717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.