Seful Comisiei economice a Camerei: De ce n-au citit clientii contractele de credit inainte sa le semneze? Bancile nu sunt Crucea Rosie!

Postat la 06 octombrie 2010 17 afişări

"Nu am luat nici partea bancilor si nici partea consumatorilor. Clientii trebuie sa inteleaga ca daca au luat un credit trebuie sa-l ramburseze si daca au semnat inseamna ca si-au dat acordul si nu se pot face prea multe lucruri! Bancile nu sunt nici Crucea Rosie si nici Armata Salvarii", a declarat presedintele Comisiei economice din Camera Deputatilor, Mihai Tudose (PSD).

Deputatii din Comisia economica au avizat marti pozitiv OUG 50 privind contractele de credit pentru consumatori, adoptand si 98 de amendamente la prevederile initiale ale acesteia, despre care clientii nemultumiti sustin ca ar fi fost propuse de catre Asociatia Romana a Bancilor.

"Daca se asteptau cumva clientii sa ii ajutam noi sa nu-si mai plateasca creditele, atunci se poate spune ca nu sunt in favoarea lor cele 98 de amendamente. A fost si ramane un fals nivel de asteptare si sunt prea multi cei care cred ca bancile sug sangele poporului, ajutati si de anumite case de avocatura", a apreciat Tudose.

Detalii pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-comisiei-economice-a-camerei-de-ce-n-au-citit-clientii-contractele-de-credit-inainte-sa-le-semneze-bancile-nu-sunt-crucea-rosie-7452172
7452172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.