Şeful celei mai puternice economii a lumii, infectat cu COVID-19 în plină campanie electorală

Autor: Andra Stroe Postat la 02 octombrie 2020 142 afişări

Şeful celei mai puternice economii a lumii, infectat cu COVID-19 în plină campanie electorală

Preşedintele Donald Trump a anunţat astăzi că el şi soţia sa au fost depistaţi pozitiv la testul de coronavirus, chiar pe ultima sută de metri înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. În timpul campaniei electorale, Trump a ignorat în mod repetat îndrumările experţilor privind prevenirea răspândirii bolii, scrie CNN.

Diagnosticul reprezintă cea mai gravă ameninţare la sănătatea unui preşedinte american aflat în funcţie în ultimele decenii. La 74 de ani şi obez, Trump se încadrează în cea mai ridicată categorie de risc pentru complicaţiile grave cauzate de virusul care a ucis peste 200.000 de americani şi peste 1 milion de oameni în întreaga lume. Îmbolnăvirea sa cu COVID-19 s-ar putea dovedi destabilizatoare într-un climat politic deja incert, iar viitorul pieţei bursiere s-a prăbuşit în urma ştirilor despre infectarea lui Trump.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infectare,
economii,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.