Şeful celei mai puternice burse din Europa de Est ar putea fi dat afară din cauza iubitei

Postat la 09 ianuarie 2013 12 afişări

Conducerea Bursei de Valori din Varşovia, cea mai mare din Europa Centrală şi de Est, l-a suspendat din funcţie pe preşedintele şi directorul executiv Ludwig Sobolewski la finalul lunii după ce a găsit dovezi că Sobolewski ar fi încălcat codul de etică prin implicarea în strângerea de fonduri pentru finanţarea unei producţii cinematografice, potrivit Bloomerg.

Ministerul Trezoreriei, care controlează bursa poloneză, are în plan să îl demită din funcţie pe Sobolewski în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor programate în această lună. Potrivit relatărilor din publicaţia poloneză The News, un asistent al şefului bursei poloneze a trimis email-urilor companiilor listate pe sistemul alternativ NewConnect solicitându-le finanţare pentru un film în care ar fi urmat să joace Anna Szarek, iubita lui Sobolewski. Ludwig Sobolewski a negat încălcarea codului de etică şi a refuzat să demisioneze din funcţie.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iubita,
bursa,
varsovia,
scandal,
finantare
/actualitate/seful-celei-mai-puternice-burse-din-europa-de-est-ar-putea-fi-dat-afara-din-cauza-iubitei-10444722
10444722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.