Şeful ANI, Horia Georgescu, are DOSAR PENAL pentru conducere fără permis, dintr-o neconcordanţă în baza de date

Postat la 02 septembrie 2013 39 afişări

Preşedintele ANI Horia Georgescu s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprit de un echipaj al Brigăzii Rutiere care a constatat că acesta figura cu permisul suspendat, ulterior dovedindu-se că el contestase sancţiunea, însă această informaţie nu fusese încă introdusă şi în baza de date a poliţiei.

Şeful ANI, Horia Georgescu, are DOSAR PENAL pentru conducere fără permis, dintr-o neconcordanţă în baza de date

 Potrivit unor surse din Poliţie, Horia Georgescu a fost oprit de poliţiştii rutieri pe Şoseaua Chitilei, sâmbătă, la ora 3.00. Poliţiştii au constatat că Georgescu avea permisul suspendat încă din data de 9 august 2013, acesta prezentând un certificat de grefă care dovedea că el contestase măsura suspendării.

Conform surselor citate, contestaţia nu apărea în baza de date la momentul respectiv, aceasta fiind introdusă abia a doua zi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-ani-horia-georgescu-are-dosar-penal-pentru-conducere-fara-permis-dintr-o-neconcordanta-in-baza-de-date-11285988
11285988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.