Şefii Vodafone, Orange şi Cosmote&Romtelecom vorbesc la "ZF Digital’12"

Postat la 16 octombrie 2012 13 afişări

Cei mai influenţi manageri executivi şi antreprenori din industriile online, IT şi telecom vor vorbi despre evoluţia tehnologiei şi vor dezvălui cum vor influenţa deciziile lor viaţa sau planurile de business la conferinţa "ZF Digital ’12" organizată de Ziarul Financiar în 16-17 octombrie.

La conferinţa care va avea loc la Hotelul Marriott se vor afla pentru prima oară împreună pe aceeaşi scenă Jean François Fallacher - CEO al Orange România, Iñaki Berroeta - CEO al Vodafone România şi Stefanos Theocharopoulos - CEO al Cosmote România&Romtelecom. Şefii celor mai mari trei operatori de telecomunicaţii din România, care coordonează un business anual cu o valoare de peste 3 miliarde de euro, vor participa pentru prima oară împreună, la o discuţie despre perspectivele industriei telecom, în cadrul unui panel dedicat, în prima zi a evenimentului, marţi, 17 octombrie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
zf digital,
aplicatii,
dezvoltatori
/actualitate/sefii-vodafone-orange-si-cosmote-romtelecom-vorbesc-la-zf-digital-12-10225948
10225948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.