Şedinţa PNL pentru nominalizarea la Transporturi, amânată cu o oră, "din motive obiective"

Postat la 16 iulie 2013 41 afişări

Şedinţa conducerii PNL, convocată pentru marţi la ora12.00, a fost amânată cu o oră, membrii BPN care au sosit deja la reuniune fiind anunţaţi că decizia a fost luată "din motive obiective".

Şedinţa PNL pentru nominalizarea la Transporturi, amânată cu o oră, "din motive obiective"

 Până la ora 12.00, la sala de şedinţe a grupului PNL din Camera Deputaţilor, unde a fost convocată şedinţa, au venit câţiva dintre membrii conducerii partidului, printre care Tudor Chiuariu, Norica Nicolai, Ioan Ghise, Andrei Gerea, precum şi o parte dintre liderii de filiale.

Cei veniţi la şedinţă înainte de ora 12.00 au fost anunţaţi că reuniunea va debuta la ora 13.00, "din motive obiective", fără a fi furnizate şi alte detalii.

Pe de altă parte, în jurul orei 11.30, PNL a dat publicităţii un comunicat de presă în care precizează că decizia de clasare emisă de Curtea de Apel Oradea în cazul promovat de ANI împotriva deputatului Ovidiu Silaghi este definitivă şi irevocabilă. De asemenea, PNL aminteşte şi că Ovidiu Silaghi a mai fost ministru al Transporturilor în perioada mai-decembrie 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sedinta-pnl-pentru-nominalizarea-la-transporturi-amanata-cu-o-ora-din-motive-obiective-11125637
11125637
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.