Şedinţă a liderilor USL la sediul PNL: Voiculescu şi Ponta au rămas la discuţii după plecarea lui Antonescu

Postat la 26 august 2013 134 afişări

Reuniunea informală a liderilor USL, de la sediul PNL, s-a finalizat fără declaraţii din partea participanţilor la şedinţă, premierul Victor Ponta şi liderul fondator al PC, Dan Voiculescu, rămânând la discuţii după plecarea preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Şedinţă a liderilor USL la sediul PNL: Voiculescu şi Ponta au rămas la discuţii după plecarea lui Antonescu

 Victor Ponta şi Dan Voiculescu au părăsit sediul PNL la scurt timp unul după celălalt, fără să facă declaraţii legate de cele discutate la reuniune.

Cei doi au rămas în sediul PNL pentru un timp după ce liderul PNL, Crin Antonescu, a plecat la Palatul Cotroceni pentru a participa la ceremonia de depunere a jurământului ca ministru al Transporturilor din partea Ramonei Mănescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sedinta-a-liderilor-usl-la-sediul-pnl-voiculescu-si-ponta-au-ramas-la-discutii-dupa-plecarea-lui-antonescu-11272671
11272671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.