Şedinţă a liderilor PNL la 16.00 pentru şefia MAI. Se discută nominalizarea lui Frunzăverde - surse

Postat la 06 februarie 2014 38 afişări

Liderii PNL se reunesc joi la ora 16.00 într-o şedinţă informală la sediul partidului pentru a discuta nominalizarea la şefia MAI, care va fi validată vineri, în discuţie fiind numele preşedintelui CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Şedinţă a liderilor PNL la 16.00 pentru şefia MAI. Se discută nominalizarea lui Frunzăverde - surse

 Potrivit surselor citate, o parte din liderii PNL au fost convocaţi la sediul partidului la ora 16.00, subiectul discuţiei vizând pregătirea şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL de vineri.

La întâlnirea de joi ar putea participa şi Sorin Frunzăverde.

De asemenea, cu ocazia acestei reuniuni s-ar putea clarifica intenţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a propune remanierea vicepremierului Daniel Chiţoiu.

Potrivit unor surse din PNL, în ultima perioadă lideri apropiaţi de Antonescu au tatonat liderii de filiale pentru vedea în ce măsură o propunere de remaniere a lui Chiţoiu ar avea şanse de succes.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sedinta-a-liderilor-pnl-la-16-00-pentru-sefia-mai-se-discuta-nominalizarea-lui-frunzaverde-surse-12032703
12032703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.