Sechestru asiguratoriu instituit asupra unor bunuri ale lui Blejnar, Marta şi Comăniţă

Postat la 09 august 2012 8 afişări

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a solicitat instituirea sechestrului asiguratoriu asupra mai multor bunuri mobile şi imobile aparţinând fostului şef al ANAF Sorin Blejnar, fostului său şef de cabinet Codruţ Marta şi fostului director al Autorităţii Naţionale a Vămilor, Viorel Comăniţă.

Sechestrul a fost instituit la sfârşitul lunii iulie şi a vizat imobile, terenuri şi acţiuni, au declarat surse judiciare. În cazul lui Sorin Blejnar, măsura a vizat bunuri imobile în municipiul Arad, un imobil şi un teren situate în sectorul 1 din Bucureşti, alte acţiuni cotate pe piaţa bursieră cu o valoare aproximativă de 253.158,90 lei, după cum rezultă din declaraţia de avere a acestuia din 2011. Pentru Codruţ Marta, a fost instituit sechestru doar asupra unui imobil din sectorul 2, cu o valoare de impunere de 332.860 lei, acesta neavând acţiuni cotate pe piaţa bursieră.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
sechestru,
blejnar,
marta,
comanita
/actualitate/sechestru-asiguratoriu-instituit-asupra-unor-bunuri-ale-lui-blejnar-marta-si-comanita-9934180
9934180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.