SEAT a lansat în România Tarraco, cel mai mare SUV al producătorului auto

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 martie 2019 518 afişări

Modelul, disponibil şi într-o versiune cu şapte locuri, completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea Ateca şi Arona în 2018.

SEAT a lansat în România Tarraco, cel mai mare SUV al producătorului auto

Modelul, disponibil şi într-o versiune cu şapte locuri, completează oferta mărcii pe segmentul SUV după lansarea Ateca şi Arona în 2018. 

„Al treilea SUV de la SEAT demonstrează că producătorul iberic face paşi importanţi pe un segment de piaţă foarte dinamic, propunând modele care reflectă evoluţia tehnologică a pieţei, dar care reuşesc să păstreze şi o notă de design specifică mărcii”, a declarat Brent Valmar, director general Porsche România.

Cel mai mare SUV din potofoliul SEAT incorporează tehnologii de ultimă oră dezvoltate de Grupul Volkswagen fiind realizat pe arhitectura platformei MQB-A, cu ampatament lung. Tarraco are o lungime de 4.735 mm şi o înălţime de 1.658 mm.

Tarraco va fi disponibil în România în două variante de motoare pe benzină: un motor cu patru cilindri 1,5 TSI de 150 CP, cu transmisie manuală cu şase trepte şi tracţiune faţă, precum şi un motor de 2,0 litri, de 190 CP, cu transmisie automată DSG cu şapte trepte şi tracţiune integrală 4Drive. De asemenea, sunt disponibile două motoare diesel, ambele 2,0 TDI, cu puteri de 150 CP şi 190 CP. Versiunea de 150 CP poate fi combinată cu tracţiune faţă sau integrală, cu transmisie manuală cu şase trepte sau automată DSG cu şapte trepte şi tracţiune integrală 4Drive. Versiunea mai puternică este oferită exclusiv cu tracţiune 4Drive şi cu transmisie automată DSG cu şapte trepte. Ulterior, SEAT Tarraco va fi disponibil şi cu alte opţiuni pentru trenul de rulare.

Toate motoarele dispun de injecţie directă, supraalimentare cu turbină şi tehnologie start-stop şi oferă puteri între 150 CP şi 190 CP.

Sistemele de asistenţă Lane Assist şi Front Assist, inclusiv funcţia de detectare a bicicliştilor şi pietonilor sunt incluse în dotarea standard în Europa, iar sistemele Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Light Assist şi Emergency Assist sunt oferite ca dotări opţionale. SEAT Tarraco ridică standardul în materie de siguranţă, beneficiind de dotări precum Emergency Call, Pre-crash Assist şi Rollover Detection.

SEAT Tarraco va fi disponibil în România în opt variante de culori exterioare: Dark Camouflage, Alb Oryx, Argintiu Reflex, Albastru Atlantic, Gri Indium, Bej Titanium, Negru Deep şi Gri Urano.

Modelul este disponibil începând de azi la toţi distribuitorii mărcii din România, cu un preţ de pornire de 26.754 de euro (inclusiv TVA).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suv,
lansare,
romania,
producator,
crestere,
auto

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.