Se scumpeşte gigacaloria în Bucureşti. Nicuşor Dan: Vor fi două preţuri. Unul până în ianuarie şi altul, după

Postat la 29 octombrie 2021 50 afişări

Se scumpeşte gigacaloria în Bucureşti. Nicuşor Dan: Vor fi două preţuri. Unul până în ianuarie şi altul, după

Preţul gigacaloriei în Bucureşti va creşte, iar Primăria Capitalei va creşte şi subvenţia, a anunţat vineri primarul general al Capitalei Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă.

Primarul a precizat că nu poate oferi un preţ final al gigacaloriei, acesta urmând a fi definitivat în următoarele zile.

Preţul de producţie al gigacaloriei creşte de la 206 lei la 329 de lei, plus TVA, a precizat primarul. Din ianuarie TVA scade de la 19% la 5%, ceea ce va duce la reducerea preţului gigacaloriei anul viitor.

Tariful de transport şi distribuţie, de 220 lei în prezent, urmează să fie modificat de Termoenergetica şi aprobat de ANRE, ceea ce se va întâmpla în curând, a adăugat Dan.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
gigacalorie,
nicusor dan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.