Se dau bani de la stat: câte 900 lei pe lună timp de 3 ani de zile! Cum se poate intra in posesia banilor

Postat la 08 mai 2019 45146 afişări

Se dau bani de la stat: câte 900 lei pe lună timp de 3 ani de zile! Cum se poate intra in posesia banilor

Vesti excelente pentru multi romani: cei care sunt someri si care se vor reloca pentru a se angaja vor primi un ajutor lunar de 900 de lei, timp de 3 ani de zile.

 

"Persoanele inregistrate ca someri in evidentele AJOFM Ilfov care se incadreaza in munca, intr-o alta localitate, situata la o distanta mai mare de 50 kilometri fata de localitatea in care isi au domiciliul sau resedinta, si, ca urmare a acestui fapt, isi schimba domiciliul sau isi stabilesc resedinta in localitatea respectiva sau in localitatile invecinate acesteia, pot beneficia de o prima de relocare, neimpozabila, acordata din bugetul asigurarilor pentru somaj, egala cu 75% din suma destinata asigurarii cheltuielilor pentru locuire in noul domiciliu sau resedinta, dar nu mai mult de 900 de lei", se arata intr-un comunicat emis de AJOFM Ilfov.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
timp,
intrare,
angajari,
domiciliu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.