Cele mai puternice 100 de femei din business: Daniela Becheru, cofondator şi acţionar { F64 }

Autor: Ioana Matei Postat la 08 mai 2019 208 afişări

„Experienţa m-a învăţat că pentru a reuşi în mediul de afaceri din România este nevoie de perseverenţă şi atenţie permanentă la buget. Orice derapaj poate fi taxat şi nu va fi nimeni să te susţină sau să-ţi ofere o asigurare.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Daniela Becheru, cofondator şi acţionar { F64 }

•   Daniela Becheru a fondat împreună cu Marian Alecsiu F64, cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei; fiecare din cei doi asociaţi  ai F64 deţine jumătate din pachetul de acţiuni al firmei.

•   Este de părere că entuziasmul e ingredientul principal pentru a reuşi în antreprenoriat; totodată, îi sfătuieşte pe tinerii aflaţi la începutul carierei să nu se aştepte ca businessul să crească peste noapte; deoarece este nevoie de putere de muncă şi disponibiliate pentru business chiar şi 12-14 ore pe zi.

•   Un alt aspect pe care îl consideră important pentru a reuşi în business este să te înconjuri de oameni de valoare, care se simt bine lângă tine, pentru că totul este greu la început, iar lucrurile ar putea să nu avanseze atât de rapid: „Nu dispui de nimic din ce poate oferi o companie mare, aşa că singurele beneficii nepreţuite sunt climatul şi entuziasmul”.

Cifră de afaceri (2017): 122,3 mil. lei

Număr de angajaţi: 140

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.