Şcoli închise şi în judeţul Prahova, sub cod portocaliu de vreme rea

Postat la 22 martie 2018 41 afişări

Peste 600 de şcoli vor fi închise vineri în judeţul Prahova, din cauza codului portocaliu de vreme rea. Rămân deschide grădiniţele cu program prelungit şi şcolile speciale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şcoli închise şi în judeţul Prahova, sub cod portocaliu de vreme rea

Inspectorul şcolar general al ISJ Prahova, Nicolae Angelescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, din cauza codului portocaliu anunţat şi în Prahova, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis, joi, ca vineri cursurile să fie suspendate.

”S-a ţinut cont de faptul că acest cod portocaliu intră în vigoare la ora 23. Nu se ştie ce e peste noapte şi la prima oră ar fi trebuit ca elevii să plece spre şcoală. Aşa s-a decis suspendarea cursurilor”, a declarat Angelescu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.