Schimbări în echipa de management a Ursus Breweries

Autor: Ioana Mihai Postat la 07 februarie 2012 62 afişări

Mihai Bârsan este noul vice preşedinte de marketing al companiei, înlocuindu-l pe Grant McKenzie care va conduce echipa de marketing a diviziei din Republica Cehă, parte a grupului SABMiller.

Krzysztof Andrzejewski este numit vice preşedinte vânzări şi distribuţie, poziţie pentru care deţine interimatul din septembrie 2011. Un anunţ referitor la succesorul lui Krzysztof în funcţia de vice preşedinte financiar va fi făcut separat. Krzysztof Andrzejewski va continua să conducă departamentul financiar, ca interimar, până la ocuparea funcţiei.

"Suntem încrezători că experienţa internaţională acumulată de Mihai Bârsan, la care se alătură cunoaşterea consumatorilor români, se va reflecta pozitiv asupra portofoliului de mărci a Ursus Breweries", a spus Andrew Highcock, preşedinte Ursus Breweries.

Mihai Bârsan s-a alăturat Ursus Breweries în martie 2005, iar în aprilie 2009 a devenit marketing manager SABMiller Europa. Din octombrie 2009 a fost numit director de marketing a subsidiarei din Slovacia. Mandatul lui Mihai Bârsan ca vice preşedinte marketing Ursus Breweries va începe la 1 aprilie 2012.

Grant McKenzie s-a alăturat Ursus Breweries în aprilie 2009. Anterior poziţiei sale în cadrul Ursus Breweries, Grant a condus departamentul de marketing şi trade al companiei Cervecera de Canarias (SABMiller Canare), din poziţia de director de marketing.

Krzysztof Andrzejewski şi-a început activitatea în cadrul Ursus Breweries în martie 2010. Anterior numirii sale în cadrul Ursus Breweries a ocupat funcţia de director financiar şi de operaţiuni a Kompania Piwowarska în Polonia.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Azuga, Redd's şi Stejar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ursus Breweries,
management,
Mihai Bârsan
/actualitate/schimbari-in-echipa-de-management-a-ursus-breweries-9213823
9213823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.