Schimbarea pe care o face Rompetrol în benzinării

Autor: Roxana Petrescu Postat la 04 iulie 2015 2147 afişări

Schimbarea pe care o face Rompetrol în benzinării

Rompetrol, al doilea cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală unde se rulează anual circa 9,5 miliarde de euro, schimbă modelul de business pentru reţeaua proprie de benzinării, uniţăţile, circa 140 de staţii, urmând să fie plasate în administrarea unor dealeri.

În linii mari, staţiile trec din sistemul COCO (company owned, company operated - controlat şi administrat de companie) într-un sistem CODO (company owned, dealer operated), metodă de administrare prin care compania petrolieră rămâne proprietarul staţiei de alimentare, dar în care responsabilităţile privind organizarea activităţii curente din incinta staţiei sunt asumate de un dealer.

Schimbarea pe care o face Rompetrol în benzinării

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
benzinarii,
rompetrol,
schimbare
/actualitate/schimbarea-pe-care-o-face-rompetrol-in-benzinarii-14540892
14540892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.