Schimb de replici Neamţu-Lăzăroiu - Neamţu: Oare consilierii lui Obama o freacă pe Facebook?

Postat la 27 mai 2013 37 afişări

Sebastian Lăzăroiu şi Mihail Neamţu se ceartă pe Facebook, liderul Noua Republică reproşându-i consilierului prezidenţial că "o freacă" pe reţeaua de socializare, în final Lăzăroiu postându-şi mesajele pe contul unei tinere care spune că locuieşte în Istanbul şi că lucrează la Camera Deputaţilor.

Schimb de replici Neamţu-Lăzăroiu - Neamţu: Oare consilierii lui Obama o freacă pe Facebook?

 Mihail Neamţu i-a atacat luni, într-o conferinţă de presă la Galaţi, pe consilierii prezidenţiali şi pe angajaţii din aparatul Administraţiei Prezidenţiale care postează pe reţelele de socializare în timpul programului de lucru. "Îi cer preşedintelul Băsescu să facă în aşa fel încât reponsabilii de IT să nu mai permită niciunui membru, niciunui consilier prezidenţial să intre între orele 9.00 şi 17.00 pe Facebook", a declarat Neamţu, fără a preciza pe cine are în vedere.

Sebastian Lăzăroiu i-a răspuns însă pe Facebook, postând următorul mesaj: "Se oferă cineva să-mi găzduiască pe pagina de FB gândurile din intervalul 9-17? I le dictez la telefon".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schimb-de-replici-neamtu-lazaroiu-neamtu-oare-consilierii-lui-obama-o-freaca-pe-facebook-10904558
10904558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.