Scandalul facturilor. Cîţu nu crede că a fost o eroare de soft: lucrurile au fost făcute intenţionat

Autor: Petru Mazilu Postat la 19 ianuarie 2022 30 afişări

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, susţine că nu a fost o greşeală de soft în ceea ce priveşte facturile uriaşe la energie electrică şi gaze care trebuie să fie refăcute. Este o opinie personală, lucrurile au fost făcute intenţionat, consideră Cîţu.

Scandalul facturilor. Cîţu nu crede că a fost o eroare de soft: lucrurile au fost făcute intenţionat

Preşedintele PNL a comentat explicaţiile privind apariţia unor defecţiuni la softurile care calculează facturile românilor.

„Cred că acolo a fost, şi este o opinie personală, că acolo lucrurile au fost făcute intenţionat, nu că s-a greşit acea factură. Dar este o opinie personală, nu am dovezi”, a explicat Florin Cîţu la Digi24.

Liderul PNL mai spune că aşteaptă raportul ANRE din acest an pentru a vedea cum a acţionat instituţia în timpul scandalului facturilor. Dacă nu şi-a făcut treaba, conducerea trebuie să plece, consideră Cîţu.

„Dacă un raport de activitate nu este aprobat în Parlament, conducerea zboară şi atunci trebuie să fim atenţi. Eu aştept acest raport de activitate pe care trebuie să ne uităm foarte, foarte atent. Vedem dacă ANRE şi-a făcut treaba”, a spus Florin Cîţu.

Şeful PNL a dezvăluit că a solicitat rapoarte privind activitatea de pe piaţa energiei în vremea când era premier. „Nu au fost identificate atunci elemente că sunt jucători care încearcă să profite de piaţă”, a precizat Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
florin cîţu,
facturi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.