Scandal pe piaţa alimentară: şapte restaurante au cumpărat carne de cal etichetată drept carne de vită

Autor: Andrei Dumitrescu Postat la 22 februarie 2013 80 afişări

Georgios Ladopoulos, directorul general al firmei Ara Meat Center, care deţine depozitul din Ilfov unde a fost găsită carne de cal etichetată drept carne de vită, a spus ieri, într-o conferinţă de presă, că nu a ştiut nimic despre natura cărnii pe care a livrat-o şi care era etichetată drept „vrăbioară de vită“.

Georgios Ladopoulos, directorul general al firmei Ara Meat Center, care deţine depozitul din Ilfov unde a fost găsită carne de cal etichetată drept carne de vită, a spus ieri, într-o conferinţă de presă, că nu a ştiut nimic despre natura cărnii pe care a livrat-o şi care era etichetată drept "vrăbioară de vită". Ladopoulus a explicat că a avut pe stoc 212 kilograme de vrăbioară, provenite de la firma Ady Salve din Blaj, dintre care o parte a fost livrată către şapte restaurante şi unităţi de tip fast-food. "Cred că această carne provine de la aproximativ 120 de cai, despre care cred, totuşi, că au fost sacrificaţi într-un abator, şi nu pe câmp, aşa cum s-a speculat. Carnea res­pectivă nu putea să fie degresată şi ambalată atât de bine decât de către nişte măcelari pro­fesionişti", a spus Georgios Ladopoulos. El a adăugat că, în acest moment, în de­pozit există pe stoc încă aproximativ 300 de kilo­gra­me de carne provenită de la societatea Ady Salve, etichetată drept "antricot şi pulpă de vită".

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/scandal-pe-piata-alimentara-sapte-restaurante-au-cumparat-carne-de-cal-etichetata-drept-carne-de-vita-10586969
10586969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.