Sase persoane din fosta conducere a Aeroportului Baneasa, judecate pentru prejudiciu de peste 23 mil.lei

Postat la 22 aprilie 2011 22 afişări

Sase persoane din fosta conducere a Aeroportului Baneasa au fost trimise in judecata de procurorii anticoruptie pentru crearea unui prejudiciu total de peste 23 de milioane de lei, informeaza, vineri, DNA.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bucuresti i-au trimis in judecata pe Florin Paul Fulger, director general si ulterior director tehnic al Societatii Nationale "Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu" SA (SN "AIBB - AV" SA), Iuliana Pop, director economic si Dorian Vlasceanu , consilier juridic la aceeasi societate nationala, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata. Monica Catalina Tuser Conciu, sef Departament achizitii publice in cadrul SN "AIBB - AV" SA si Emil Jernoiu, director tehnic la aceeasi societate nationala, vor fi judecati pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata. Stefan Mladin, director general al aeroportului este acuzat pentru neglijenta in serviciu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coruptie,
aeroport,
baneasa,
judecata,
conducere
/actualitate/sase-persoane-din-fosta-conducere-a-aeroportului-baneasa-judecate-pentru-prejudiciu-de-peste-23-mil-lei-8183185
8183185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.