Sarkozy - schimb de replici „foarte violent“ cu Barroso in problema rromilor

Postat la 17 septembrie 2010 11 afişări

Politica Frantei in problema rromilor a fost criticata dur la reuniunea sefilor de state si de guverne a UE de la Bruxelles. Sarkozy a venit relaxat la eveniment, dar a sfarsit prin a se certa cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Nicolas Sarkozy s-a certat cu presedintele Comisiei Euro¬pene, Jose Manuel Barroso, in timpul reuniunii sefilor de state si de guverne de ieri de la Bruxelles, unde principala tema de discutie a ajuns sa fie politica Frantei de repatriere a romilor nomazi. "A fost un schimb foarte violent (de replici, n.r.) intre presedintele Comisiei si presedintele francez", a povestit premierul Bulgariei, Boiko Borisov. Alte surse au confirmat existenta diferendului, petrecut in timpul unui dejun de lucru. In fata criticilor formulate de Sarkozy la adresa Bruxelles-ului, "Jose Manuel Barroso a reamintit si a aparat cu vigoare institutia si rolul Comisiei", au precizat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Franta,
imigranti,
rromi,
expulzare,
Sarkozy
/actualitate/sarkozy-schimb-de-replici-foarte-violent-cu-barroso-in-problema-rromilor-7273615
7273615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.