Sapte morti si aproximativ 100 de raniti, in urma unui act terorist la metroul din Minsk

Postat la 12 aprilie 2011 10 afişări

Explozia produsa luni seara intr-o statie de metrou din Minsk s-a soldat cu sapte morti si aproximativ 100 de raniti, potrivit unei surse din cadrul politiei citate de Interfax.

Politia din Belarus privilegiaza pista terorista dupa explozia produsa luni seara intr-o statie de metrou din capitala Minsk. "Pista privilegiata de anchetatori este un act terorist", a declarat aceasta sursa citata de Interfax. "Caracterul ranilor constatate conduce catre ipoteza unui act terorist", a adaugat aceasta. Explozia, care s-a produs in jurul orei locale 18.00 intr-o statie de metrou din centrul capitalei Minsk, in apropiere de Presedintie, a provocat moartea a sapte persoane. Alti 35 de raniti au fost spitalizati si cateva zeci de persoane primeau ingrijiri la fata locului, potrivit agentiei oficiale Belta. Televiziunea belarusa a anuntat acelasi numar de morti si 90 de raniti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
belarus,
atentat,
minsk,
victime
/actualitate/sapte-morti-si-aproximativ-100-de-raniti-in-urma-unui-act-terorist-la-metroul-din-minsk-8148329
8148329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.