Sandra Izbasa - aur, Diana Chelaru - argint la CE de la Berlin. Romania isi incheie participarea cu sase medalii

Postat la 10 aprilie 2011 63 afişări

Gimnastele Sandra Izbasa si Diana Chelaru au castigat medalia de aur, respectiv pe cea de argint, duminica, in finala de la sol, la Campionatele Europene de la Berlin.

Tot duminica, Flavius Koczi a ocupat locul patru in finala la sarituri, dupa ce a castigat doua medalii anterior: vineri, pe cea de argint la individual compus, iar sambata, pe cea de aur la sol.

Fetele au castigat la randul lor doua medalii, prin Amelia Racea - bronz la individual compus, respectiv aur la sarituri, prin Sandra Izbasa.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sandra-izbasa-aur-diana-chelaru-argint-la-ce-de-la-berlin-romania-isi-incheie-participarea-cu-sase-medalii-8144669
8144669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.