Sancţionarea Rusiei ar pune în pericol afacerile unor companii ca Louis Vuitton, Renault şi Exxon

Postat la 15 martie 2014 37 afişări

O simplă plimbare prin Moscova scoate în evidenţă riscurile cu care se vor confrunta companiile occidentale, de la Zara, Louis Vuitton şi până la Renault şi Carlsberg, în cazul în care Rusia va fi supusă unor sancţiuni occidentale de tipul celor impuse Iranului, relatează Bloomberg.

Sancţionarea Rusiei ar pune în pericol afacerile unor companii ca Louis Vuitton, Renault şi Exxon

 Companiile străine au în faţă perspectiva de a tăia legăturile cu o ţară care a devenit un partener comercial major, cu relaţii financiare apropiate cu Occidentul, în condiţiile în care preşedintele Barack Obama şi cancelarul german Angela Merkel au avertizat că vor exista consecinţe economice, dacă Rusia va anexa Crimeea.

"Primele de risc pentru companiile care investesc pe acea piaţă şi care vor continua operaţiunile acolo vor fi semnificativ mai mari. Investitorii vor pune întrebări grele în legătură cu acele riscuri", a declarat John Lough, fost director la compania TNK-BP, în prezent membru asociat al Chatham House, în Londra.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sanctionarea-rusiei-ar-pune-in-pericol-afacerile-unor-companii-ca-louis-vuitton-renault-si-exxon-12269705
12269705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.