Sanatatea, la cota de avarie in 2010, cu un buget mult sub limita suportabila

Postat la 30 decembrie 2010 7 afişări

Sanatatea a functionat in 2010 la cota de avarie, cu buget mult sub limita suportabila, doctori si asistente care pleaca din tara lasand multe locuri libere ce nu pot fi ocupate pentru ca autoritatile le desfiinteaza si cu bolnavi nemultumiti ca platesc pentru medicamente "gratuite".

Aceasta situatie din Sanatate a fost anticipata de ministrul Cseke Attila, care imediat ce a fost validat de catre Parlament, in 22 decembrie 2009, anunta ca 2010 va fi un an foarte greu. " Poate va fi nevoie sa luam niste masuri nepopulare. Voi milita pentru ca bugetul pe 2010 sa fie cel putin egal cu cel din 2009, respectiv 3,6% din PIB" , spunea ministrul Sanatatii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
bani,
fonduri,
spitale,
bolnavi,
medici,
salarii,
buget
/actualitate/sanatatea-la-cota-de-avarie-in-2010-cu-un-buget-mult-sub-limita-suportabila-7853806
7853806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.