Samsung lansează noul Galaxy Note7

Autor: Florin Casota Postat la 02 august 2016 242 afişări

Samsung lansează noul Galaxy Note7

Samsung Electronics Co.Ltd. anunţă lansarea noului Galaxy Note7. Are un design  dual edge, realizat din materiale premium, şi vine cu un S Pen îmbunătăţit, potrivit reprezentanţilor companiei.

“Galaxy Note7 îmbină productivitatea cu divertismentul într-un singur dispozitiv, iar prin nivelul avansat de securitate şi ecosistemul robust, Galaxy Note7 este dispozitivul perfect pentru cei care vor să obţină mai mult în fiecare zi”, a declarat DJ Koh, Preşedinte al Mobile Communications Business, Samsung Electronics. “Ritmul vieţii este unul alert, iar Galaxy Note7 este creat pentru a-i ajuta pe utilizatori să îşi termine sarcinile mai repede, oriunde s-ar afla”.

Printre noile caracteristici se numără Samsung Knox, o nouă tehnologie de deblocare biometrică a telefonului prin scanarea irisului. În plus, atât telefonul, cât şi S Pen-ul sunt rezistente la apă.

S Pen-ul disponibil pentru Galaxy Note7 a fost îmbunătăţit şi este mai mult decât un simplu instrument de scris, oferind prin acurateţea sa mai multe posibilităţi de eficientizare a muncii, potrivit comunicatului dat publicităţii de Samsung. Utilizatorii pot să îşi noteze ideile oriunde şi oricând, cu ajutorul funcţiei Screen off memo, ce permite păstrarea notiţelor pe ecranul Always On. S Pen oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea şi distribui GIF-uri cu Smart Select, iar noile funcţii Air Command, incluzând Magnify şi Translate, permit mărirea textelor şi traducerea lor. Noul S Pen are un vârf de 0,7mm, şi o sensibilitate ridicată, este rezistent la apă.

Galaxy Note7 oferă un grad ridicat de protecţie prin îmbinarea platformei de securitate Samsung Knox cu tehnologii avansate de securizare biometrică, precum scanarea de amprente şi scanerea irisului pentru deblocarea telefonului.

De asemenea, Galaxy Note7 introduce un nou nivel de securitate prin Secure Folder – un folder separat care permite păstrarea informaţiilor private şi personale în condiţii de siguranţă. Funcţia de scanare a irisului poate fi folosită şi pentru securizarea achiziţiilor realizate prin Samsung Pay.

Noul produs al Samsung beneficiază de un ecran curbat QHD Super AMOLED de 5,7-inci, care este acoperit cu sticlă Corning® Gorilla® Glass 5, şi producătorul spune că Galaxy Note7 are şi opţiuni de streaming video HDR. Galaxy Note 7 este echipat cu aceeaşi cameră foto ca şi Galaxy S7 şi Galaxy S7 edge.

Pe lângă cei 64GB ai memoriei interne, Galaxy Note7 are slot de card microSD, permiţând extinderea memoriei până la 256GB. Galaxy Note7 beneficiază de o baterie de 3.500mAh şi un port USB tip C. Telefonul poate fi încărcat şi wireless.

Potrivit companiei, cu acest telefon utilizatorii îşi pot monitoriza activităţile fizice prin intermediul Gear Fit2 sau Gear IconX şi pot urmări datele prin S Health 5.0. În plus, pentru a creşte interesul pentru activităţile fizice, noul S Health le permite utilizatorilor să stea conectaţi cu familia şi prietenii prin distribuirea noutăţilor şi realizarea de competiţii.

Aplicaţia Smart Switch conectată cu Samsung Cloud oferă un transfer uşor de date, aplicaţii şi setări între dispozitive şi asigură un backup continuu al datelor. Utilizatorii Galaxy Note7 au la dispoziţie gratuit un spaţiu de stocare de 15GB pe Samsung Cloud.

Galaxy Note7 va fi disponibil în Europa începând cu 2 septembrie în variantele Blue Coral, Silver Titanium şi Black Onyx.

Galaxy Note7 va fi disponibil pentru precomandă în România începând cu 16 August.

Specificaţii Samsung Galaxy Note7

 

  • Sistem de operare Android 6.0.1 (Marshmallow)
  • Reţea LTE Cat.12 / LTE Cat.10 / LTE Cat.9  *Pot exista diferenţe în funcţie de operatori*
  • Dimensiuni 153.5 x 73.9 x 7.9mm, 169g
  • Procesor Octa core (2.3GHz Quad + 1.6GHz Quad), 64 biţi, process de 14nm
  • Memorie 4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.0)
  • Display 5.7” Quad HD Dual edge Super AMOLED 2560 x 1440 (518ppi)
  • Cameră Principală: Dual Pixel 12MP OIS (F1.7), Frontală: 5MP (F1.7)
  • Baterie 3,500 mAh, încărcare rapidă atât pe cablu, cât şi wireless
  • Încărcare wireless compatibilă cu WPC şi PMA
  • Metode de plată NFC, MST
  • Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO(2x2) 620Mbps,
  • Bluetooth® v 4.2 LE, ANT+, USB Type-C, NFC,
  • Locaţie (GPS, Glonass, Beidou)
  • Senzori Barometru, Senzor de amprentă, Giroscop, Senzor Geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de ritm cardiac, Senzor recunoaştere iris, Senzor de proximtate, Senzor RGB de lumină
  • Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR,
  • AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
  • Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI , FLV, MKV, WEBM

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.