Samsung Galaxy S7 - Cum arată noul telefon mobil Samsung şi cât costă

Postat la 13 ianuarie 2016 3052 afişări

Samsung Galaxy S7 - Cum arată noul telefon mobil Samsung şi cât costă

Cu evenimentul oficial de lansare tot mai aproape, dezvăluirile despre noul model Samsung Galaxy scot la iveală noi detalii picante, cum ar fi dimensiunile carcasei şi dotări în plus pe care modelul anterior nu le avea, dar şi preţul retail pentru cele două variante Galaxy S7 şi S7 edge.

Cu dimensiuni 142.5mm x 69.5mm x 7.9mm, noul Galaxy S7 ar urma să fie cu 1mm mai gros decât predecesorul Galaxy S6, diferenţa fiind uşor justificată de acumulatorul mai generos (3000 mAh vs 2550 mAh).

O altă informaţie interesantă ce rămâne de verificat este zvonul cum că şi modelul standard Galaxy S7 va avea ecranul de 5.1˝ cu margini uşor curbate, find astfel mai bine asortat designului cu forme rotunjite decât un ecran perfect plan. Afirmaţia este susţinută cu o serie de imagini de prezentare neoficiale.

Citiţi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-galaxy-s7-cum-arata-noul-telefon-mobil-samsung-si-cat-costa-14963696
14963696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.