Samsung Galaxy S4 a ajuns la 10 milioane unităţi vândute, de aproape două ori mai repede decât S III

Postat la 23 mai 2013 22 afişări

Samsung Electronics a anunţat că a vândut 10 milioane de modele Galaxy S4 la mai puţin de o lună de la lansare, noul smartphone atingând acest prag de aproape două ori mai repede decât predecesorul său.

Samsung Galaxy S4 a ajuns la 10 milioane unităţi vândute, de aproape două ori mai repede decât S III

 Vânzările Galaxy S4 au depăşit 10 milioane de unităţi în 27 de zile, faţă de 50 de zile în cazul Galaxy S III, a declarat joi pentru Bloomberg purtătorul de cuvânt al Samsung, Nam Ki-yung. Modelul, lansat pe 26 aprilie, a atins pragul pe 22 mai, a precizat reprezentantul grupului sud-coreean, transmite Bloomberg.

Samsung este liderul pieţei smartphone-urilor la nivel global, estimată la 294 miliarde de dolari pe an. Compania a înregistrat în primul trimestru o cotă de piaţă de 31,7%, fiind urmată în top de APple cu 17,3% şi LG cu 4,7%, potrivit datelor Bloomberg Industries şi IDC.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-galaxy-s4-a-ajuns-la-10-milioane-unitati-vandute-de-aproape-doua-ori-mai-repede-decat-s-iii-10896286
10896286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.