Samsung este aproape de un acord cu FBI pentru vânzarea de telefoane Galaxy

Postat la 22 iulie 2013 157 afişări

Samsung este aproape de semnarea unui acord pentru vânzarea de telefoane din gama Galaxy către FBI, potrivit unor surse apropiate situaţiei, relatează CNBC.

Samsung este aproape de un acord cu FBI pentru vânzarea de telefoane Galaxy

 Acordul ar fi un succes pentru compania sud-coreeană, care este tot mai interesată de contracte cu agenţiile guvernamentale americane, o piaţă nişă dominată de mult timp de producătorul canadian de smartphone-uri BlackBerry.

FBI, care are peste 35.000 de angajaţi, foloseşte în prezent, în mare parte, aparate BlackBerry. Nu este clar dacă agenţia vrea să înlocuiască toate aparatele BlackBerry cu modele Galaxy sau dacă va folosi telefoane de la ambele companii.

Un purtător de cuvânt al FBI a refuzat să comenteze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-este-aproape-de-un-acord-cu-fbi-pentru-vanzarea-de-telefoane-galaxy-11137329
11137329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.