Samsung a lansat primul smartwatch şi noul Galaxy Note 3. Cum arată şi ce funcţii vor avea dispozitivele

Autor: Liliana Micu - Mediafax Postat la 05 septembrie 2013 46 afişări

Samsung Electronics a prezentat astăzi primul său smartwatch şi noua versiune a smartphone-ului cu ecran mare Galaxy Note, la expoziţia de aparatură electronică de consum IFA de la Berlin.

Samsung Electronics a prezentat astăzi primul său smartwatch şi noua versiune a smartphone-ului cu ecran mare Galaxy Note, la expoziţia de aparatură electronică de consum IFA de la Berlin.

Compania sud-coreeană a prezentat Galaxy Note 3, o versiune îmbunătăţită a popularei game de smartphone-uri cu ecran mare.

Mult mai important a fost debutul primului smartwatch al Samsung, numit deja Galaxy Gear.

Un director al Samsung a confirmat săptămâna trecută existenţa dispozitivului într-un interviu acordat publicaţiei Korea Times.

El a spus că "noul dispozitiv portabil concept" Galaxy Gear va avea un ecran rigid şi rolul "să sporească şi să îmbogăţească, în multe privinţe, experienţa actuală a aparatelor smart mobile". Oficialul companiei a sugerat că produsul va avea un rol periferic, pe lângă smartphone-urile Galaxy.

Afirmaţiile sale ridică multe întrebări în legătură cu ce poate face dispozitivul. De asemenea, utilizarea termenului concept te face să te întrebi dacă Galaxy Gear va fi introdus pe piaţă în acest an.

Smartwatch-urile actuale sunt fie aparate adaptate pentru fitness, cum este Nike FuelBand, fie oferă unele funcţii de alertă legate de smartphone-uri, precum mesajele primite.

 

Citiţi mai multe pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-a-lansat-primul-smartwatch-si-noul-galaxy-note-3-cum-arata-si-ce-functii-vor-avea-dispozitivele-11293921
11293921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.