Salonul Auto International Bucuresti nu va avea loc nici in 2011

Postat la 21 octombrie 2010 16 afişări

Salonul Auto International Bucuresti (SIAB) nu va avea loc nici in 2011, dupa ce a fost anulata si editia din 2009, din cauza absentei fondurilor necesare, a declarat pentru MEDIAFAX Constantin Stroe, membru al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania si vicepresedinte APIA, a spus ca anuntul oficial referitor la o data de desfasurare a SIAB va fi facut saptamana viitoare, dupa incheierea adunarii generale OICA (Organizatia Internationala a Constructorilor Auto).Seful Porsche Romania, importatorul marcilor grupului Volkswagen, a precizat ca a decis impreuna cu reprezentantii companiei germane sa nu participe la eventuale saloane auto pe plan local in 2011, din considerente financiare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Salonul Auto International,
masini,
APIA
/actualitate/salonul-auto-international-bucuresti-nu-va-avea-loc-nici-in-2011-7518268
7518268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.