S-a lansat Google Body, browserul medical 3D care ii va transforma pe oamenii obisnuiti in doctori

Postat la 17 decembrie 2010 212 afişări

Google a prezentat joi browserul Google Body, care face o harta amanuntita a corpului uman, asa cum Google Earth suprinde in detaliu fiecare colt al planetei.

Aplicatia 3D este considerata o mare realizare in domeniul anatomiei, care ar putea revolutiona ideea oamenilor obisnuiti despre corpul uman si care ar putea avea un impact major asupra cercetarii in domeniul medical. Potrivit publicatiei The Daily Mail, browserul iti permite sa explorezi corpul uman, in acelasi fel in care Google Earth iti permite sa navighezi prin diferite colturi ale lumii. Aplicatia le permite utilizatorilor sa vada cum arata fiecare strat anatomic in parte (piele, muschi, oase), sa aiba o imagine detaliata si tridimensionala a fiecarui organ din corpul uman si sa studieze vasele de sange pana la nivelul ultimului capilar. Internautii pasionati de anatomie au la indemana, pe post de bisturiu, mouse-ul, acesta permitandu-le sa ajunga, printr-un click, la sectiunea corpului uman care ii intereseaza, in dreptul fiecareia fiind trecute explicatii. "Este posibil ca browserul sa fie aplicatia perfecta pentru acei ipohondri care stau toata ziua pe Google si incearca sa afle de ce afectiune sufera si care au o placere bolnava sa analizeze pana si ultima vena", noteaza The Daily Mail.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Google Body,
browser,
3D,
doctori
/actualitate/s-a-lansat-google-body-browserul-medical-3d-care-ii-va-transforma-pe-oamenii-obisnuiti-in-doctori-7827686
7827686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.