S-a infiintat HORA, Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania

Autor: Ioana Matei Postat la 14 noiembrie 2013 188 afişări

HORA anunta lansarea oficiala a Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania. HORA isi propune sa devina autoritatea reprezentativa a industriei ospitalitatii romanesti cu scopul sustinerii si promovarii intereselor si valorilor comune ale membrilor sai pe plan national si international.

S-a infiintat HORA, Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania

HORA reuneste proprietari din industria hotelurilor si restaurantelor romanesti, creand o comunitate bazata pe principii precum traditia bunei ospitalitati romanesti, pasiunea pentru servicii impecabile, credinta in spiritul antreprenorial de profil si importanta vitala a eticii in afaceri, potrivit reprezentantilor organizatiei.

Membrii fondatori ai HORA sunt reprezentantii Argentine, Benihana, Biutiful, Caru’ cu Bere, Casa Di David, Casa Doina, City Grill, Crêperie d’Amour, Fratelli, Hard Rock Café, La Fattoria, La Mama, Loft, White Horse.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/s-a-infiintat-hora-organizatia-patronala-a-hotelurilor-si-restaurantelor-din-romania-11683056
11683056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.