S-a dat cea mai mare amendă de circulaţie din România. Nebunia unui tânăr şofer până să fie nevoit să achite suma record

Postat la 18 decembrie 2018 652 afişări

Un şofer gălăţean în vârstă de doar 23 de ani a dat radarul peste cap în ceea ce priveşte amenzile de circulaţie: pentru că a depăşit viteza legală cu peste 80 km/h, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, nu avea ITP-ul şi nici pneuri de iarnă, el va fi nevoit să scoată din buzunar o sumă record pentru România, 10.005 lei!

S-a dat cea mai mare amendă de circulaţie din România. Nebunia unui tânăr şofer până să fie nevoit să achite suma record

Sprintul tânărului spre amenda cum poliţiştii nu au mai acordat a început în momentul în care rula cu 180 de kilometri pe oră pe drumul european E 581, în zona Bârlad. După ce a refuzat să oprească la cererea unui echipaj de la Serviciul Rutier, poliţiştii au încercat să creeze un baraj, dar nici de data aceasta nu au avut noroc.

Într-un final, el s-a predat pe un drum lăturalnic aproape de Vaslui: „Având în vedere circumstanţele şi refuzul repetat de a opri la semnalele poliţiştilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenţi În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
circulatie,
record,
romania,
sofer,
amenda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.