Ryanair şi-a anunţat promoţiile de toamnă şi iarnă. Peste 500.000 de bilete la 15 euro

Postat la 25 iulie 2017 393 afişări

Ryanair, a lansat, pentru două zile, o promoţie de vânzare de locuri, cu tarife începând de la doar 14.99€ pe mai mult de 500,000 de locuri de pe întreaga reţea europeană pentru călătorii din septembrie în ianuarie, oferindu-le clienţilor economii şi mai mari.

Ryanair şi-a anunţat promoţiile de toamnă şi iarnă. Peste 500.000 de bilete la 15 euro

Aceste locuri promoţionale sunt acum disponibile şi pot fi rezervate înainte de miezul nopţii, marţi (25 iulie) doar pe pagina oficială Ryanair.com.

 “Cu ‘Marele îngheţ’ nu a fost vreodată un timp mai bun pentru rezervarea unei escapade de toamnă sau iarnă la tarif redus. Îngheţăm tarife la un minim de doar 14.99€ pentru mai mult de 500,000 de locuri de pe întreaga reţea europeană, pentru călătorii din septembrie până în ianuarie. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopţii, marţi (25 iulie), aşa că invităm clienţii să se grăbească pentru a-şi securiza o vacanţă la tarif redus.”, a declarat Robin Kiely, Ryanair,

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.