Ryanair îşi deschide bază în România. Compania low-cost intră pe piaţa zborurilor interne şi ameninţă TAROM

Autor: Ioana Matei Postat la 14 ianuarie 2016 894 afişări

Ryanair îşi deschide bază în România. Compania low-cost intră pe piaţa zborurilor interne şi ameninţă TAROM

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunţat astăzi, 14 ianuarie, deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia”. Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă, reprezentând o investiţie de 100 de milioane de euro, va fi operaţională începând cu 1 noiembrie, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei. De pe aeroportul bănăţean vor fi operate şapte noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar şi o nouă rută catre Bucureşti cu o frecvenţă de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575.000 de noi clienţi pe an şi va susţine 430 de locuri de muncă, conectate activităţilor Aeroportului Internaţional Timişoara.

“(…) Pentru următoarele luni, clienţii români trebuie să se aştepte şi la alte îmbunătăţiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu preţuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici. Pentru a sărbători noua noastră bază din Timişoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în noiembrie şi decembrie, şi rezervări până la miezul nopţii, marţi, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoţionale, clienţii sunt invitaţi să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-şi programa viitoarea călătorie”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, la Timişoara.

“Prezenţa unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport cât şi pentru cetăţenii din regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va avea ca şi consecinţă directă o creştere semnificativă a atractivităţii economice a zonei şi, pentru aeroport, o creştere a numărului de pasager şi a cifrei de afaceri.”, a declarat şi Dan Iulian Idolu, directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
companie,
deschidere,
intrare,
piata,
zboruri
/actualitate/ryanair-isi-deschide-baza-in-romania-compania-low-cost-intra-pe-piata-zborurilor-interne-si-ameninta-tarom-14965243
14965243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.