Rupert Murdoch, CEO-ul News Corp.: Jobs era pur şi simplu cel mai mare CEO al generaţiei sale

Postat la 06 octombrie 2011 22 afişări

"Astăzi am pierdut pe unul dintre cei mai influenţi gânditori, creatori şi antreprenori din toate timpurile. Steve Jobs era pur şi simplu cel mai mare CEO al generaţiei sale. Deşi sunt foarte întristat de trecerea sa în nefiinţă, îmi amintesc de impactul icredibil pe care l-a a avut în revoluţionarea modului în care oamenii consumă media şi entertainment-ul. Inima mea se află alături de familia sa şi de toţi cei care au avut oportunitatea să lucreze alături de el în aducerea multora din viziunile sale la viaţă", a declarat Murdoch, citat de ZF.

Cofondatorul şi fostul şef al companiei Apple, Steve Jobs, a decedat miercuri, la vârsta de 56 de ani, după o luptă îndelungată cu o formă rară de cancer pancreatic, transmite Reuters. Decesul lui Jobs a fost anunţat de conducerea Apple într-o declaraţie difuzată miercuri seara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
deces,
reactii,
murdoch,
news corp.
/actualitate/rupert-murdoch-ceo-ul-news-corp-jobs-era-pur-si-simplu-cel-mai-mare-ceo-al-generatiei-sale-8842856
8842856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.