Rulmenţi Bârlad vrea 1% din piaţa mondială

Autor: Dorin Oancea Postat la 03 noiembrie 2012 44 afişări

Compania Rulmenţi Bârlad va investi, în următorii zece ani, 250 de milioane de dolari, printre proiectele de dezvoltare numărându-se deschiderea de fabrici în India, China şi Rusia.

Compania speră să vândă în 2023 produse de circa un miliard de dolari, acoperind 1% din piaţa mondială de profil. Pentru aceasta, anul viitor va fi finalizată fabrica din India, în urma unei investiţii de 10 milioane de dolari. Cu 100 de angajaţi într-o primă fază, unitatea va ajunge la 500 de salariaţi, cu o investiţie de 35 milioane dolari în următorii cinci ani.

Rulmenţi Bârlad vrea să încheie, de asemenea, un parteneriat cu o firmă din China pentru deschiderea unei fabrici de rulmenţi. Alte proiecte se referă la lansarea unei unităţi de producţie în Rusia, în prezent compania prospectând piaţa, şi la modernizarea unităţii din Bârlad.

Rulmenţi Bârlad face parte din holdingul turc Kombassan prin URB Group.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rulmenti-barlad-vrea-1-din-piata-mondiala-10274071
10274071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.