Rosal Ecologic&Recycling System, controlata de Honorius Prigoana, a cerut falimentul

Postat la 06 mai 2010 34 afişări

Firma Rosal Ecologic & Recycling System, care se ocupa cu salubrizarea comunelor limitrofe Capitalei, a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar inregistrat marti.

De la inceputul acestui an, firma a fost somata la Tribunalul Bucuresti, pentru neplata unor datorii, de catre mai multe societati, printre care Anel Trading Impex si Tehnologica Radion.

Honorius Prigoana, care detine indirect pachetul majoritar de actiuni, nu a putut fi contactat pentru a explica motivele cererii de insolventa.

Potrivit ultimelor raportari de pe site-ul Ministerului Finantelor, Rosal Ecologic & Recycling System a inregistrat in anul 2008 o cifra de afaceri de 33 milioane lei si un profit net de peste 930.000 lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rosal-ecologic-recycling-system-controlata-de-honorius-prigoana-a-cerut-falimentul-6095180
6095180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.