Romtelecom şi Cosmote discută cu Ericsson externalizarea centrelor de comandă ale celor două reţele

Postat la 02 iunie 2014 38 afişări

Romtelecom şi Cosmote România discută cu Ericsson România pentru externalizarea centrelor de comandă ale celor două reţele (Network Operation Centre - NOC), încheierea contractului urmând să contribuie la eficientizarea costurilor celor doi operatori.

Romtelecom şi Cosmote discută cu Ericsson externalizarea centrelor de comandă ale celor două reţele

"Romtelecom şi Cosmote România au optat pentru un model de afaceri ce presupune servicii de suport integrate în structurile organizaţionale de Operaţiuni şi Mentenanţă. Ca urmare a acestei decizii, unităţile de afaceri Întreţinere Reţea Pasivă, Monitorizare şi Operare Reţea Fixă şi Mobilă vor fi transferate către un partener extern. Acest partener extern a fost selectat ca rezultat al unei licitaţii organizate de către cele două companii, proces la care au participat jucători importanţi de pe piaţa locală şi internaţională de telecomunicaţii. Ca urmare a acestei licitaţii, cele două companii au intrat în discuţie cu Ericsson pentru a agrea un parteneriat pe acest proiect cheie", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii celor doi operatori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romtelecom-si-cosmote-discuta-cu-ericsson-externalizarea-centrelor-de-comanda-ale-celor-doua-retele-12677732
12677732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.