Romsys dezvoltă pentru o bancă locală o sucursală pe Facebook

Postat la 13 decembrie 2012 31 afişări

Romsys, unul dintre cei mai mari integratori locali de soluţii IT&C, lucrează cu o bancă din România la dezvoltarea unei sucursale virtuale, pe Facebook, care le va permite utilizatorilor interacţiunea cu personalul fără a părăsi reţeaua socială.

"Lucrăm cu o bancă din România la un proiect-pilot de a conecta Facebook la aplicaţiile lor. Sunt bănci din România care au zeci de mii de fani pentru paginile lor de pe Facebook, dar asta este tot: nimic altceva nu se mai întâmplă acolo. Noi le vom permite să comunice cu banca prin acel fan page, fără să mai intre pe site-ul băncii", a declarat într-un interviu pentru ZF Branislav Vujovic, preşedinte al grupului austriac New Frontier Group, acţionarul majoritar al Romsys. Reţeaua socială Facebook are peste cinci milioane de utilizatori în România, iar bănci precum BCR, Transilvania, ING, Garanti sau BRD au zeci de mii de fani pe paginile lor. "Odată cu apariţia 4G, a Facebook, a smartphone-urilor şi tabletelor oamenii nu mai vor să lucreze cu tehnologii învechite. Adoptarea soluţiilor moderne este o oportunitate de creştere a businessului şi pentru noi şi pentru clienţi", a spus Vujovic.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
romsys,
sucursala,
facebook
/actualitate/romsys-dezvolta-pentru-o-banca-locala-o-sucursala-pe-facebook-10390330
10390330
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.